Kære besøgende.
 
Velkommen til vores hjemmeside, som sammen med vores Facebook sider er vores primære knudepunkt for al kommunikation og administration.
 
Hvis du har ønske om at blive nyt medlem, så skal tilmelde dig dit ønskede hold. Det hold som passer til din alder. Dette sker under fanen "KØB MEDLEMSKAB" på hjemmesiden. Du er først medlem når dit Dankort er registreret i vort system. You are first a member when your payment card is registered in our system.
Det burde ikke tage mere end 2 min. I denne forbindelse registreres dit dankort for løbende holdbetaling. Så følg vejledningen ift. indmeldelse. Husk at indsætte flot foto - af dig selv på din oprettede profil. Gerne iført hvid gi. Forældre behøver ikke at oprette deres egen profil, så længe barnet har en aktiv profil. Ubrugte forældreprofiler vil løbende blive slettet.
 
Gå også lidt på opdagelse på vores hjemmeside og skab dig indblik i judoens verden og opdag hvad BJC kan tilbyde dig.
  
Det er klubbens politik at alle medlemmer er medlem af DJU (Dansk Judo og Ju-jitsu Union) under DIF. Så tilmeld dig også korrekt DJU-licens, som passer til din alder. 
 
Begivenheder, køb og tilmelding til stævner, graduering og events foregå gennem hjemmesiden. Du vil modtage god information fra os på både email og FB. Så følg BJC's FB gruppe. Som forældre til et judobarn, så følg også vores forældre FB gruppe. Se link til højre på denne hjemmeside.
 
Med sportslige hilsner                         
Brønshøj Judo Club
Hvidkildevej 64
2400 KBH NV
bjcjudo@bjcjudo.dk 
 
/Bestyrelsen