Kære besøgende.
 

Velkommen til vores hjemmeside, som sammen med vores Facebook sider er vores primære knudepunkt for al kommunikation og administration.
 

            
Hvis du har ønske om at blive nyt medlem, så skal du registrer dit betalingskort til dit valgte hold. Tjek "KALENDER" for træningstider. Holdet som passer til din alder, ses under fanen "MEDLEMSKAB" på hjemmesiden. Du er først medlem når dit betalingskort er registreret i vort system. You are first a member when your payment card is registered in our system.
Dit dankort registreres for løbende kontingentbetaling. Så følg vejledningen ift. indmeldelse. Forældre skal ikke oprette en profil ved oprettelse af aktiv børneprofil. Forældreprofiler uden tilmeldt Dankort vil løbende blive slettet. Vent med at oprette en profil før du ved at judo er noget for dig.
 
Gå også lidt på opdagelse på vores hjemmeside og skab dig indblik i judoens verden og opdag hvad BJC kan tilbyde dig.
  
Det er klubbens politik at alle medlemmer er medlem af DJU (Dansk Judo og Ju-jitsu Union) under DIF. Så tilmeld dig også korrekt DJU-licens, som passer til din alder. 
 
Begivenheder, køb og tilmelding til stævner, graduering og events foregå gennem hjemmesiden. Du vil modtage god information fra os på både email og FB. Så følg BJC's FB gruppe. Som forældre til et judobarn, så følg også vores forældre FB gruppe. Se link til højre på denne hjemmeside.
 
Med sportslige hilsner                         

Brønshøj Judo Club
Hvidkildevej 64
2400 KBH NV
bjcjudo@bjcjudo.dk 
 
/Bestyrelsen

 Ukranian refugees can train judo for free in our club.