Motorikværkstedet

 

Lørdag formiddag er der træning i motorik værkstedet (mini judo). Har trænes basis bevægelse og motorik. I flere af en anvendte bevægelses lege indgår elementer at judo, med fokus på børnenes motoriske færdigheder. Bevægelse af kroppen er grundlæggende for et barns udvikling. Bådeleg og bevægelse er naturlige redskaber når barnet skal indtage og sanse verden. Det er derfor vigtigt med et legemiljø med rige udfoldelsesmuligheder, som understøtter kroppens motoriske udvikling og tilgodeser de forskellige udviklingstrin. Motorik træning hos BJC er det perfekte rum til lige præcis dette. Vores judo trænere har gennem flere års træning perfekt kendskab til kroppens bevægelse mønster.

 

Kom forbi til et par prøvetimer. Snyd jer ikke for en super forældre/barn oplevelse.

Leg og bevægelse i sikre rammer og sjove legeredskaber

Blandt motorikværkstedtes store udvalg af legeredskaber kan fx nævnes en redstige, en boldgynge, som kan monteres i loftet. Kravletunneller, medicinbolde og skumbyggemodeler. Der kan bygges mange spændende ”ridderborge” under ”fri leg”. Der er også 2 kraftigt polstrede madrasser på 2x4 meter, samt 2 mindre madrasser på 2x2 meter 15 cm tykke. De 4 madrasser kan placeres i rummet efter behov.Det er vigtigt med et legemiljø med rige udfoldelsesmuligheder, som understøtter kroppens motoriske udvikling og tilgodeser de forskellige udviklingstrin. Motorikværkstedet er det perfekte rum for lige præcis dette.

Udfordringer, udvikling og styrke


En klatrevæg som styrker og udfordre koordinationsevne og motorik. Væggen måler 6x2,5 meter og er udstyret med sikkerhedsgodkendte greb i
forskellige former. For de klatreglade er der udover klatrevæg også tove af hamp. De samme reb som kendes fra gymnastiksale. De kan trækkes ud fra væggen og er perfekte til leg og styrketræning.
Et behageligt underlag er basis for legen.
I lokalet findes et stort fastliggende måtteområde af gummi på hele 232 m². Måtterne har en tykkelse på 4 cm og er udviklet til judo. De er bløde og behagelige at bevæge sig på. Yder god beskyttelse ved falf og perfekte til leg og tumling.
 

Bestilling af tid i motorik værkstedet for institutioner

 

Anvendelse af klubbens mange motorik redskaber værktøjer udlejes til børne institutioner i hverdagstimerne.
Som udgangspunkt udlejes motorikværkstedet med alle redskaber for to timer ad gangen – typisk fra kl. 10-12 og fra kl. 12-14 mandag til fredag. Ved reservering af flere gange gives rabat. Ønskes motorikværkstedet lejet i et andet tidrumeller flere gange i løbet af en uge, kan dette lade sig gøre efter nærmere indgået aftale med Brønshøj Judo Club.
Lokalet er ryddet ved ankomst og skal forlades i samme stand. Pædagoer/brugere skal selv sørge for opryding og nedtagning af redskaber.
Konkakt BJC på bjcjudo@bjcjudo.dk for mere information.