Forældre

 
I Brønshøj Judo Club har man som forældre mange muligheder for at være med til at præge klubben, hvor man altid er imødekommende for nye ideer og initiativer. 

 Forældre anses for meget vigtige for klubben. Forældrenes bidrag spænder fra kørsel i forbindelse med eksterne arrangementer, til organisering af den årlige julefest med kagebagningskonkurrence samt mange andre spændende initiativer og tiltag.

Der bedrages også til den gode stemning ved stævner og turneringer, hvilket betyder meget for de unge judokæmpere, trænerer og klubben som helhed. Du har som forælder mulighed for at bidrage til klubbens arrangementer og sociale aktiviteter afhængig af de eget engagement.

 

 

 

 

 

"Forældreområde"

I Brønshøj Judo Club er der forskellige tilbud til børn og unge. Tilbudene udvikles løbende efter en høj standard; arrangementer og sociale aktiviteter veksler fra år til år afhængig af trænernes, medlemmernes og forældrenes bidrag. Af tilbud og aktiviteter kan blandt andet nævnes:
· Judo-træning på det niveau som passer dit barn.
· Stævner og turneringer.
· Træningsweekender.
· Muligheder for deltagelse i DJU årlige sommerlejr.
· Styrketræning/Fitness (aldersgrænse 15 år).
· Andre arrangementer…

Forældre træning
 
Forældre har som andre voksne mulighed for at træne judo på hold, der henvendes sig til den enkeltes niveau. Der er flere eksempler på forældre i BJC, som er fuldt i deres børns fodspor. Og er begyndt at dyrke judo på motions niveau.

Er tiden begrænses til børnenes træningstider i klubben, kan man som forælder benytte sig af fitness og styrketræningsrumet, mens børnene træner. Se nærmere under tilmelding af hold på hjemmesiden.

   Forældre på facebook i BJC

      Forældre facebook siden i BJC: BJC forældre facebook side
 
      Tilmeld jer vores forældre facebook side.
      Følg med i opdateringer ift. med stævner, aflysninger, 
      tilmeldinger og meget, meget mere.
 
                
                  
          Vær en del af klubben sammen med dit barn.