Info til nye medlemmer

Velkommen til ”nyt medlem” siden, hvor vi beskriver hvordan du kommer i gang med judo og bliver medlem af Brønshøj Judo Club. Og så får du også et par gode råd med på vejen. Vi er meget glade for at du har fundet vej til Brønshøj Judo Club. Og har kikket på vores hjemmeside. Vi vil forsøge at gøre din indmeldelse og introduktion så ”lige til” som det er muligt.

Du har sikkert allerede læst om Brønshøj Judo Club. Tag et kik på vores "Hold" og find det rigtige til dig. Læs "Hvad er judo". Dette giver en basis fprståelse i hvad denne fantastiske sport kan tilbyde.

Duk op i klubben. Og få en snak med trænerne. De første par gange kan du nøjes med at tage et par løse jogging bukser på. En gammel sweatshirt og evt. en t-shirt. Vi har et stort lager at judobukser og judojakker, som der kan lånes af indtil du har købt din egen dragt. Prisen på dragter ligger cirka fra kr. 200-300 for børnedragter til et par tusind for konkurrence dragter, som er godkendt til brug ved OL-kampe. Der er flere specielle kampsports butikker beliggende i København og på Frederiksberg, som forhandler udstyr til judo. Spørg evt. til råds i klubben mht. køb.

Husk at tage alle smykker af inden du kommer ind på måtten. Du kan skade dig selv eller din makker, hvis f.eks. en ørering sætter sig fast og river. Klip dine tå- og fingernegle, så de ikke river din makker. Generelt anses det som basalt i judo at udvise god kropshygiejne og altid møde op iført en ren dragt.

Brønshøj Judo Club tilbyder nye medlemmer et introduktionsforløb på et par uger. Der er typisk 2-3 træninger pr. uge, afhængig af dit niveau. Vil du vide lidt mere om sporten eller klubben inden du melder dig ind, så er introduktionen en god måde at få begyndt på judo træningen på.

Tilmeld dit betalingskort til et passende hold i forhold til alder, niveau og evner. Samt opret dig som bruger på vores hjemmeside. Indmeldelse i klubben giver dig mulighed for at deltage aktivt i judo træningen og benytte styrketræningscenteret (du skal være over 15 år). Du har mulighed for at deltage i klublivet, herunder arrangementer og aktivitet arrangeret udenfor trænings måtten.

Når du har besluttet dig for at prøve kræfter med Brønshøj Judo Club gør du således:

·    Mød op til træning på det hold som du mener du passer ind i.

·    Tag et par løse joggingbukser og t-shirt med. Du kan låne jakke og bælte.

·    Ved indmeldelse. Tilmeld dig dit hold og registrer dit betalingskort. Opret dig som bruger på hjemmesiden.

Du er først medlem, når dit betalingskort er registeret i vort system. Kontingent betales kvartalsvis 1/1, 1/4, 1/7 og 1/10. Licens betales årligt 1/8. Priser ses under holdtilmelding. Betaling foretages ved løbende træk via dit betalingskort. Husk at opdatere dit betalingskort, når det udløber.
 
 Brønshøj Judo Club holder til i
         
          
 
         Grøndal Multicenter
         Hvidkildevej 64
         2400 København NV
         Mail: bjcjudo@bjcjudo.dk 
         FB: BJCJUDO

         Du finder os oppe på 1. sal. Gå til højre rundt om informationsskranken efter skydedørene. Op ad trappen, ved den sorte bredde dør. Der          står bl. a. KAMPSPORT over døren. Gå til højre når du er kommet op ad trappen. Følg gangen forbi bl.a. bordtennisklubben og danserne. Så           kommer du til os.